DE OUDE MEESTERS

De Oude Meesters is een band, die met enorme gedrevenheid, tomeloze inzet en hartverwarmend enthousiasme op een meesterlijke manier blues en classic rock ten gehore brengt.DE LEVENS VAN DE OUDE MEESTERS

Cornelis Maria van Montfoort werd geboren op 2 juli 1954 in Amsterdam. Hij kreeg de roepnaam 'Cock', aangezien zijn ouders geen Engels kenden. In het grootste deel van de wereld stelt Cock zich voor als Cornelis, of Cornelius, of Coco, of nog iets anders. 
Zijn eerste gitaar was een elektrische van 125 gulden, met een kromme hals en vastgeroeste stemschroeven. Zijn pijl-en-boog-gitaar noemde hij die liefkozend. Op die gitaar zocht hij uit, welke noten Jimi Hendrix, Eric Clapton, Alvin Lee, Chuck Berry en vele anderen speelden. Goede muzikanten naspelen, dat is een hele goede manier om het te leren. Jammer dat zo veel gitaristen nooit verder komen. 

Cock en Michael

Cock en Michael in de oefenruimte

... (wordt vervolgd) ...

Cees Donkersloot heeft twee passies: sport en muziek. Cees speelde en/of speelt voetbal, tennis, golf en bas. En altijd op dezelfde manier, met een fluwelen techniek en een onverstoorbare concentratie.

Cees met basgitaar

Cees met zijn geliefde bas op schoot

... (wordt vervolgd) ...

Nico Blank is nu een aardige man, maar hij was als kind heel vervelend, omdat hij te pas en te onpas met lepels, vorken, potloden, lineaals, takjes en komkommers zat te tikken en roffelen. Nico heeft het nu onder controle, maar slaapt wél met zijn drumstokjes onder het kussen.

Nico drumt

Nico op de drums

... (wordt vervolgd) ...

Michael Barkey is de meest professionele Meester. Michael heeft een lange carrière als muzikant achter zich. Hij speelde onder andere in de Surphonics, de League of XO Gentlemen en de Club of High Eyebrows en vormt af en toe samen met Linda een duo, dat mooie liedjes ten gehore brengt. Op zijn eigen websites is veel muziek van hem te beluisteren.
Naast zijn werk bij de Oude Meesters geeft hij in de tijd die dan nog over is gitaarlessen.
Bezoek Michaels eigen websites:
Michael Barkey

Gitaarschool Michael Barkey (gitaar-les.nl)
 
Michael en Linda

Michael en Linda

... (wordt vervolgd) ...